sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Yllätyksiä ja ihanuutta (ainaki alussa...) ♥

Eilen illalla saatiin kuulla, et lähettäis Lantelaan 1,5h vaellukselle! Ei niinku ensin tiedetty siitä yhtään mitään, vain sen keston. Aika kivaa oli kyllä päästä nyt pitkästä aikaa taas Lantelaan... <3<3
Mutta siis:
  Vuokko oli ottamassa meitä vastaan, ja oltiin sit siinä hetki ja saatiin kuulla, et ratsastetaanki hevoset takasin tallille vanhasta Lantelasta eli Annin kotoa!! Haettiin tavaroita tallista, joita Vuokko laitto meidät kantamaan. Otettiin Aarian satula, koska siellä oli yks satula oli liian vähän. Otettiin myös buutseja niille, joilla oli lähteny kenkii jalasta. 
  Mentiin sitten vanhaan Lantelaan meijän omalla autolla, ja Vuokko jäi vielä oottelemaan muita ratsastajia sinne tallille. Anni oliki jo laittanu Glorian valmiiks, ja me laitettiin Aukku. Sitte ku kaikki tuli, niin haettiin meijän hepat joilla mentiin. Tässä lista:
Unna-Pumba
Reeta-Auriel
Ella-Veksi (sen piti ottaa Veksi siitä syystä, että se oli tippunu estekisoissa aika pahasti kädelleen, niin se ei sitten voinu ottaa mitään heppaa joka syö paljon, esim. Aurielia, koska se kiskoo vaan pää alas. :) )
äiti-Inkkari
Kaisu-Gloria
joku-Rumba
joku-Kukka
Anni-Cittis.
Maasto alko tosi hyvin, käveltiin aika paljon ja näin. Sitte ravailtiin, ja huomasin, et Pumbalta oli lähteny kenkä kokonaan (vanhas Lantelas vasta puolikas), niin menin sit aika paljon kevyessä istunnassa ravia, et taakka vähän kevenis. Mentiin eka joitain teitä pitkin, ja sen jälkeen hiukan metsässä. Oli ihan kiva ilma, et aurinko paitso ja tälleen, ja oli aika kuuma. Pumba oli aika innokas. Huomas kuitenki, et se oli rauhallisempi ku esim. talvella, ku se oli saanu syödä ja olla jo yhellä leirillä ja tälleen. <3 
  Laukattiin kerran maaston aikana, ja se meni oikeestaan tosi hyvin. Pumba kuulema (eli Reetan mukaan, joka ratsasti mun takana) pukitteli vähän, mut en ite ainakaa tuntenu enkä huomannu mitään!! :D Et silleen. Kyl se jotain hyppi, mut ei mun mielest ainakaa pukittanu. :) Mitäköhän lie sitte! Muuten meni kyl toosi hyvin sekin laukka. ;) 
  Jossain vaiheessa iski sit sellanen vatsakipu, et en oikeen pystyny kunnolla tekeen mitään. En kuitenkaa sanonu siitä kellekkään, ja menin vaan aina kevyessä istunnassa ravit et ei olis hölskyttäny niin paljoo. :) Kyl siis pystyin ihan hyvin ratsastaan, mut se vaan hiukan häiritsi. :( Ku tultiin sitte tallille, niin sanoin siitä äitille ku olin ottanu varusteet pois ja sain mennä leiritilaan makoilemaan. Muut söi siinä pullaa ja keksiä ja joi mehua, mut mää sain vaan jha ainoastaan tuon vatsakivun takia mehua. :)) Kuuntelin ku ne jutteli, ja kyllä mutki siellä mainittiin, mutta olis ollu kiva olla mukana niitten jutuissa. 
  Ku mentiin kotiin, niin nukuin vähän autossa, ja sitte ku oltiin kotona, niin menin 7uudestaan pitkäkseni koska kipu ei ollut hellittänyt. Se oli siis ainoastaan vasemmalla puolella, ja se on ollut jo aika usein. Äitillähän jouduttiin leikata se kun olin suurin piirtein 6v, joten saa nähdä joudutaanko mullakin... Se on kai paksusuoli tai joku vastaava, ja se on mennyt solmuun. Että sellaista inhottavaa... :'(

Mutta meni se sitten hetken päästä ohi, ja nyt sitä ei pitäisi taas tuntua hetkeen. Moikka! <3 :D

2 kommenttia:

  1. Nukutteko leirillä siellä aitassa? määkin voisin tulla sinne jos sopii?
    - Katariina -

    VastaaPoista