perjantai 17. elokuuta 2012

Avustajina Lappajärven ympärivaelluksella ~paljon kuvia, vähän tekstiä~

Moro! Nyt siis kertoilen vähän tästä vaelluksesta, jolla oltiin avustamassa, kun äitimme ratsasti siellä. Laitan kuitenkin enimmäkseen kuvia. :)

Vaellus alkoi perjantaina ja loppui maanantaina. Oltiin siellä koko se aika, joko tallilla tai menossa eri mökeille laittamaan kaikkia juttuja valmiiksi vaeltajille. :D Tallilla oli kyllä hauskempaa olla... :)) No joo, mutta tallilla saatiin kuitenkin puunata tallia ja sen semmoista.
  Ilmeisesti vaeltajilla oli ollut hauskaa, ainakin äiti olisi halunnut että vaellus jatkuu. ;) Ja olisin kans ite halunnu olla siellä ja vaan nauttia hetkistä hevosten, etenkin Pumban, kanssa, mutta kun kouluun piti ehtiä... :( Käydään kuitenkin (ainakin melkeen) vakiotunneilla Lantelassa, joten ei sitten tarvitse niin kauaa olla erossa rakkaistamme. <3

Täsä nyt kuitenkin niitä kuvia, kun muuten menee liiaksi höpinäksi. ;)


Joo, laatu on mitä on, se on otettu äitin kännykällä joten varmaan siinä syy.. :)


 
Saatiin sitte maanantaina ratsastaa heppoja vanhaan Lantelaan, ja mä menin tietty Pumballa, Reeta Aukulla, Ella Aarialla ja joku nainen Veksillä. Vuokko oli siinä sitte Rumballa. :) Mentiin aikas rauhallisesti se lenkki, ei mitään himolaukkaa tai mitään. Laukattiin muistaakseni kolme pätkää.
  Pumba oli tosi kiva, se oli rauhallinen ja kaikkee. Ainoastaan matkan alussa Aukulta lähti kenkä, se oli menny silleen hassusti sinne vuohiseen kiinni, mut Vuokko sai sen sitte irti. Myös Rumbalta lens kaks easybuutsia. :D Mut jatkettiin silti, ku ei siin ees ollu sit kauheesti kovia teitä yms. Kuviaki mulla on, ne vaan on mun kamerassa (jonka johtoa en löydä) joten ne saa nyt tällä kertaa jäädä, ens kerralla sitte! ;D Muistuttakaa mua. :) Eli moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti