tiistai 11. kesäkuuta 2013

Leenan valmennus 10.6

Eilen illalla päästiin siis piiitkästä aikaa Lantelan heppojen selkään. Mulla ja Ellalla siitä on melkein yli kuukausi, Reetalla hieman vähemmän. Nyt siis oli todella ihanaa päästä Pumban selkään! :)


En nyt jaksa alkaa kirjottamaan niitä tehtäviä erikseen, joten kopioin ne Reetan blogista:

"Valkassa tehtiin ensin etuosakäännöksiä. Oltiin kokoajan isolla keskiympyrällä. Sitte tehtiin puolipidätteet jokaseen ympyrän tukipisteeseen. Sitte lisättiin siihen pieni voltti yhen puolipidätteen jälkeen. Laukattiin niin että ympyrän toiselta puolelta nostettiin laukka ja laukattiin puolkierrosta. Ku otettiin laukka alas, niin siitä suoraa väistätettiin takaosaa ulospäin."

Pumba oli tosi kiva koko valkan ajan. Ihan alussa, ku otettiin ohjat tuntumalle alkukäyntien jälkeen, ei se oikein halunnu hyväksyä tuntumaa, vaan pureskeli kuolainta ja heitteli päätään ylös ja sellasta mitä se yleensäki tekee. Ku rentoutin vaan hartiat ja kädet, niin alko Pumbaki rauhottuun ja oli sitte ihan nätisti sen päänsä kanssa loppuun saakka. Oli tosiaan vähän outoa ratsastaa Pumballa pitkästä aikaa, ku nyt tässä hetken olen ratsastanut yhdellä toisella ponilla, ja ne ovat aikalailla erilaisia... :)


Kun aloimme tehdä volttia & niitä puolipidätteitä, alkoi Pumba rentoutuun tosi hyvin ja laukatkin saatiin ainakin oikeeseen suuntaan kans rentoina, kun vain muistin pitää käden paikoillaan ja tukea tarpeeksi ulkoa. Alussa ei yhtään satanut, mutta oli silti aika kylmä, joten lainasin Katan takkia ;) Se tulikin sitten tarpeeseen, kun alko satamaan jossain valkan keskivaiheilla ihan kunnolla. Sen takia kuvatkin ovat ehkä vähän outoja eikä niin tarkkoja, kun sade vähän häiritsi. Ei kuitenkaan Pumbaa selvästikään haitannut se sade yhtään; itseasiassa päinvastoin! :D

Toi sade ♥








2 kommenttia:

  1. Miks aina ratsastat Pumballa? Joo tiiän et se on sun lemppari mut kyl ne muutki hepat on tosi kivoja. Huomasin et oikeesti sun ois sillo pitäny mennä toskalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, että muutkin on tosi kivoja ratsastaa :D Mä en tiiä miks Anni oli vaihtanu mulle Pumban, mutta Lantelassa on ikäänku tapana ratsastaa valmennukset aina samalla hevosella, joten se oli sitten luultavasti vaihtanut mulle Pumban kun oli huomannut, ettei se ollut vielä niin väsynyt leirituntien jäljiltä tms. Jotenkin Pumbasta vaan on tullut sellainen vakio mulle!

      Poista