maanantai 15. heinäkuuta 2013

♥♥ Lantelan kesäleiri 2013 OSA 1 ♥♥

Noniin, vihdoin saan tätäkin aloitettua kirjoittamaan! Teen tämän leiripostauksen nyt parissa osassa, koska siitä tulisi muuten ihan hirvittävän pitkä. Osia tulee luultavasti kaksi tai kolme. :)

Sunnuntai-ilta 7.7

Tultiin tallille joskus ennen viittä. Mentiin heti aittaan varaamaan sängyt itellemme ja lähdettiin sitten kierteleen laitumia siinä toivossa, että löydettäis kaikki heposet joita vois kuvata. Aika hyviä kuvia saatiin, vaikka jouduttiin kiertämään koko lenkki kun käytiin tsekkaamassa kaikki laitumet, vaikka hevoset olivatkin loppujen lopuksi kaikki olleetkin lähempänä tallia, mutta vain toisessa suunnassa kuin mihin lähdettiin. Katan tultua lähdettiin kauppaan yhdellä pyörällä. Vuoroteltiin sen pyörän kanssa ja muut käveli (ja juoksi) siinä vierellä. 

Söpö Freddy ♥ c) Reeta


Meidän porukka :3 c) selvästikki Kata xd

Kauppakäynnillä... c) Reeta

...ja lammessa xd c) Reeta
Illemmalla ei sitten tapahtunutkaan oikein mitään, paitsi että muut leiriläiset tuli ja me hörskötettiin aitassa eikä nukkumisesta tullut oikein mitään, hekoheko... :D Ne yöunet jäikin kivasti sitten sellaisiksi pariksi tunniksi (y)

Maanantai 8.7

Herättiin ennen kuutta (en tiiä miks, kun herätys oli vasta puol seittemäks) ja juteltiin jotain. Sit mentiin talliin siivoamaan, mitä siel nyt oli siivottavaa, mä siivosin muistaakseni kyllä Pumban karsinan. Haettiin kans hevoset sisälle ennen aamupalaa, joka oli kahdeksalta. 

Tunnit alkoi 10, me oltiin tokassa tunnissa Katan, Reetan, Ellan ja Aliinan kanssa kello 11 joten meillä ei ollut kiirettä. Kuvailtiin Ainoa ja Veeraa tunnilla ennen meitä ja varustettiin ponit ja itsemme. Meillä oli koulutunti, eikä paljoa oikeastaan mitään tehtykkään, mitä nyt käytiin leirin ekalla tunnilla perusjuttuja läpi. Mentiin ekana ympyröitä, joilla asetettiin ja taivutettiin, ja sitten tultiin ikäänkuin kolmikaarista kiemurauraa, kaarteet vain olivat pienempiä. Pumba oli ihan toimiva, vaikka olikin jäykempi oikealle kuin vasemmalle.




Tunnin jälkeen kun vietiin heppoja talliin tulin viimeisenä Pumban kanssa, eikä tallissa enää ollut tilaa, joten riisuin Pumban maneesissa ja se oli siinä ihan irti, eikä lähtenyt minnekään :3 ♥♥ Se on niin ihanuus ♥

c) Veera (tai Aino)

c) Veera (tai Aino)



Vietiin hepat sitten loppujen lopuksi vanhaan talliin Katan kanssa kun Kukallekaan ei ollut tilaa, ja mentiin itse syömään. Mentiin hetkeksi aittaan levähtämään ja sitten haettiin Pumba ja Kukka takaisin ja harjattiin ja laitettiin jossain vaiheessa valmiiksi kello 15 alkavalle estetunnille.

Esteillä tultiin ensin aika pitkään puomeja korotettuina ihan jonkun 10cm, että hevoset vähän astuisivat paremmin niitten yli. Päädyissä laukattiin puomien yli ympyröillä. Pumba oli aika nihkeä ja ei oikein olisi tahtonut tehdä töitä, mutta kun siirryttiin esteisiin niin sitä vauhtia kyllä löytyi. Hypättiin muutaman kerran alla olevaa "rataa":

Klikkailkaa suuremmaksi jos ette nää!
Mulla on enemmänkin videonpätkiä tunnista (kiitos Ainolle!), ja latailinkin niistä Youtubeen pienen koosteen (sorisori laatu, toi koko ja ku se jäi niin lyhyeks!!). Veera taas oli omalla kamerallaan ottanut muutamia kuvia, jotka voin tähän kans laittaa. :)






Mun istunta on jotain niin hirveetä tässä!!
Sori Veera en jaksanu rajata! xD
Tokan tunnin jälkeen oliki ns. luppoaikaa aika kauan, ja sitten mentiin ennen kuutta muistaakseni temppuradalle ja rohkeimmat kävi uimassa (= en minä). Temppuradalla jäin kivasti aina viimeiseksi roikkumaan siihen naruun, joten kädet oli ihan kipeet varsinki seuraavana päivänä... xD Oltiin kaks kertaa kisaa, ensin aitan porukka vastaan leiritilan porukka ja sit Annin ja Vuokon valitsemat joukkueet, eikä mun joukkue voittanu kertaakaan. :D Mut ens vuonna sit, ku ollaan nyt treenattu! (; Kaupassa käytiin kans, mä ostin sipsejä ja kurkkupastilleja ku oli vähän kurkku kipeenä. Nukkumaan mentiin taas siinä puolen yön paikkeilla.. ;)

//Tässä oli nyt eka päivä, jatkoa seuraa luultavasti vasta viikonloppuna kun mennään mummolaan ja kouluratsastuskurssille Rannon tallille niin en kerkeä postaamaan (siellä ei ole konetta). Kommentoikaa kuitenkin, mitä tykkäsitte! (: Niin ja uutta ulkoasuakin tulossa jossain vaiheessa :D





4 kommenttia:

  1. Uuuuu kiva postaus ! :) Muita osia odotellessa !:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa plöö kun fb pilasi noiden mun kuvien laadun :ccccc!!!!!!

      Poista
    2. Kiitti! :D Jepp xdd Työn alla on jo toka osa (; Juu, sehän se.. Ja samaten kans meijän videotyökalu Wondershare noiden videoiden laadun! Harmittaa kauheesti ku eihän tosta nää ees mitään :c Pitäis kokeilla sitä Windowsin elokuvatyökaluu ees kerran, et jos se jättäis sen vähä näkyvämmäks :) Jee kiva romaani xdd

      Poista