lauantai 10. toukokuuta 2014

Taksvärkkipäivä


Heippa! Tääkin postaus tulee nyt tosi paljon myöhässä (yli viikon), koneen sekoamisen takia. Viime viikon perjantaina 2.5 meillä oli kuitenki meijän koulussa taksvärkkipäivä, joka mentiin toteuttamaan Lantelaan.
Ei me oikeastaan paljoa tehty, kasteltiin vähän maneesia ja kenttää & mä peitin kentän urat (oli muuten iso homma!), kylmäiltiin kans sekä Lotan että Toskan jalat ja siivottiin talli niinku normistikin ku ollaan siellä yötä. Päästiin kans ratsastamaan, jippii! Mentiin Toska ja Kaapo, ne ei olleet saaneet liikuntaa hetkeen. Ku mentiin kentälle, alko pyryttään lunta ihan täysillä (toukokuussa, wat?!) ja Kaapo oli ihan hädissään et mitä nyt tapahtuu. Pyörittiin siinä sit hetki ja kun oltiin ihan likomärkiä, tajuttiin mennä maneesiin. Siellä mä otin vähän Kaapon kans ravia, ja kas kummaa, se energia oli poissa. Kentällä oli (onneks) sama meininki, meinaan porttia ei saatu kiinni niin siks vähän jännitti et jos nyt singotaan täältä ulos. Mut mentiin sit iiiisolla keskiympyrällä, jossa vaan työstin ravia eteen, ja kyllä sieltä tuli niitä hienojakin pätkiä aina kun muistin ratsastaa. Laukassa otin vaan pienet pätkät, ja sit taas ravin työstämistä. On se hieno pieni vauva ♥






True tallilook XDD 

bokeh ♥

4 kommenttia:

  1. Eikäääää toi varsa on niin söpö! ♥

    VastaaPoista
  2. Onko sun mielestä hevoset ketä oot ratsastanu niin ns. ''helpompia'' kesällä vai talvella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikki hevosethan on perjaatteessa ehkä vähän raisumpia talvella kuin kesällä, kun ei olla päästy maastossa käymään hetkeen ja virtaa on vähän kerääntynyt. Näin on ihan jokaisessa paikassa ollut missä olen ratsastanut :) Ponien energiaa kuluu enemmän auringossa muutenkin, eikä ne niin jaksa silloin riehua. Mutta ei hevosten vaikeustaso riipu mielestäni vuodenajasta (:

      Poista