keskiviikko 31. lokakuuta 2012

IHANA TUNTI! Part 2

Postasin siis vaan tunnin jälkeen yhen kuvan, ku en kännykällä parempaan pystyny, ja nyt on ollu niin paljon kokeita ja muuta menoa etten oo kerenny tekemään sitä kunnon postausta... :) Yritän nyt kuitenki jotain muistella siitä, ja laitan sitte kuvii.

Meillä oli aikaa laittaa heppoja valmiiks jtn 40min, ja mä harjasin eka Pumbaa aika kauan + otin kaviot, et siin meni sit jonkun verran sitä aikaa, ja sit mulle tuli vähän kiire varustaa Pumba. Muillaki oli kyllä vähän ongelmia, et en ollu ainoo! =) Oli tosi kylmä, ja mulla oli alkukäynneissä kauheen kylmä sormille, mut sit ku alettiin tekeen töitä niin ei enää ollu. Alotettiin (alkukäyntien jälkeen) kääntämään kumpaankin päätyyn ympyrä, jolle käännettiin vain ja ainoastaan painoavuilla. Katse ja istunta kertoi mihin mennään. Pumba kässäs aika nopeesti jutun juonen. Hetken päästä otettiin sit mukaan ulkopohje, mut painoavut oli se kaikkein tärkein. Ku seki onnistu, niin otettiin mukaan sisäohja, joka asetti sisään. Pumba meni ihan hyvin, se vaan vähän hidastu aina kummasti ku käännyttiin ympyrälle. :)

Tultiin sitte samoja ravissaki, eli ekana painoavut, sitte pohje ja vasta vikana ohja. Pumba oli tosi reipas ja innoissaan ravista, mut ympyrät meni hienosti.

Otettiin kai välikäynnit, ja sitte alettiin tulemaan päivän "päätehtävää". Nostettiin laukka,  ja laukattiin kahden puomin yli ikään kuin kolmikaarisena kiemuraurana, mut tiet oikastuina.  Tarkotus oli vaihtaa laukat aina puomilla. Mä tulin ekana, ja Pumba innostu ihan heti siitä, ku sai laukata vaan jotain helppoo tehtävää. Se vaihto joka kerralla kuitenki laukat, ja siitä oli tosi ylpee. En kyl oikeestaan tehny ite mitään... :D Paitsi et joskus Pumba vaihto laukan liian aikasin, jo ennen puomia (liiallisen vaihdin ansiosta), et mun piti sit pidättää sitä puomille. Se meni tosi hyvin. ♥ Oli niiiin onnellinen ton tunnin jälkeen!! ;)

Muillaki meni hyvin, ne sai kans vaihettuu (ainaki lopulta) laukat puomeilla. Joskohan me pian päästäis testaamaan ihan oikeita vaihtoja! ;D


Hieno tilannekuva ;D ♥

Ens viikolla olis sitte Riinan estevalmennus, johon oltais menossa. :) Ei auta ku toivoa parasta eli Pumbaa! xD ♥

3 kommenttia: