maanantai 15. lokakuuta 2012

Päivä 1

Tänään on ollu tosi kiva päivä, ollaan ratsastettu se 2h ja käyty kaupassa. Ei keretty oikeen tekeen mitään muuta, ja siks tuntuki kauheen lyhyeltä tää päivä.

Ekalla tunnilla menin kuitenki Pumballa, ja se meni tosi hyvin. Pumba oli selvästi päässy kiimastaan eroon, sillä se tuntu tosi hyvältä ja liikku eteen. Laukat meni ihan superisti, paitsi et en osannu istuu ollenkaa Pumban laukassa. :) Mentiin voltteja & väistöjä.
Toisella tunnilla menin Veksillä, ja meil oli esteitä. ;) Mentiin alussa puomeja, ja Veksi oli mum mielestä tosi hyvä ja kiva. Ehkä olis saanu olla vähän enemmän eteenpäinpyrkimystä... :) Mentiin kans laukassa niitä puomeja, ja lopuks rataa, jossa joihinki kulmiin tuli voltit. Mentiin se rata kaks kertaa, ja toisella kerralla Anni vähän korotti esteitä. Veksin hypyt oli niin erilaisia Pumban hyppyihin verrattuna, et en muutaman kerran menny mukaan, tai sitte ehkä vähän liikaaki... ;) Mut niillä korkeemmilla esteillä meni paremmin. Olin loppujen lopuks tyytyväinen, ku olin tyyliin kerran aikasemmin hypänny Veksillä, joskus muutama vuos sitte. Et joo.. :)

Nyt ollaan kumminki menossa juokseen maneesiin maratoonia, että moikka ja kirjotan taas huomenna... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti