maanantai 14. lokakuuta 2013

Valmentautumista Kukalla

Jepp, viimeviikkoinen valmennus olikin tuolla isolla suokkipollella. Alussa jäätiin käynnissä pienelle voltille, jolla haettiin hevosta seuraamaan sisäohjaa. Kukka kääntyi yllättävän hyvin ja nopeasti. Ravissa tultiin heti perään samaa, nyt jouduin ajattelemaan shettisaskeleita Kukalle kun vauhti meinasi kiihtyä vähän turhankin nopeaksi.

Tehtiin sama toiseen suuntaan kun oltiin hetki ravattu suoraa uraa, edelleen asettaen hevosia sisään. Pätkittäin sain Kukan hiukan hidastamaan, hetkittäin oli meno taas hmm no, reipasta.. :)

Laukat nostettiin käynnistä ennen lyhyttä sivua, laukattiin seuraavan pitkän sivun keskivaiheille ja käännettiin suoraan voltille. Jouduin vähän naputtelemaan raipalla, että vauhti olisi säilynyt, mutta voltit tulivat ihan kivasti ja laukkakin pyöri loppujen lopuksi. Ihan kivahan se on välillä muillakin mennä kuin Pumballa! (:

Sori, äiti ei ottanut kuvia ollenkaan. Nyt alkaakin olla jo aika pimeää niitten ottamiselle... Ennen tuntia otin kuitenkin pari kuvaa kun hoidin Kukan ulkona, eka meinasi olla ongelmia kuvien kanssa (sen takia tämä postauskin näin paljon myöhässä!), mutta sit tajusin dropboxin kautta niitä lisätä. Onneks sellanenkin palvelu on olemassa :')

Sori kännykkälaatu!

2 kommenttia: