sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Askel vaativampaa

Tänään matkattiin siis Lantelaan Leenan valmennukseen, kuten edellisessä postauksessa kerroinkin. Harjasin Pumbaa tosi kauan, en oo pitkään aikaan sitä noin tarkasti hoitanut kuntoon. Sillä oli vähän selkä kipeä, tietysti ihan ymmärrettävää kun alkeistunneilla menee, mut en oo aikasemmin huomannut että olis noin kipeä koskaan ollut. Ei tunnusteltaessa ollut kovinkaan kipeä, mutta kun harjan laittoi selälle ei se selvästi tuntunut mukavalta. Saa nyt nähdä onko ensi kerrallakin vielä yhtä herkkä vai onka tää nyt vaan jotain muuta väliaikaista. :)

Valkun aiheena tänään oli vielä aika samlaiset perusjutut kuin aikaisemminkin, mutta nyt mentiin vielä askel eteenpäin ja otettiin mukaan hevosen askelten lyhentäminen ja etenkin ulkoetujalan kunnollinen kääntyminen volteilla. Mentiin taas jokainen omalle voltille alussa, ja heti Pumba oli tosi taipuisa ja pehmeä. Ravissa se ei ehkä ollut ihan tarpeeksi energinen (eikä kyllä muissakaan askellajeissa), mutta tällä kertaa siitä ei tehty ongelmaa sen kummemmin. Päädyissä otettiin aina hevoset tosi pienille askelille, alavatsan lihasten avulla. Pumba oli ihan super ja ravasi tosi lyhyin askelin! ♥

Laukat tehtiin samaan tyyliin kuin edellisessäkin valkassa, eli heti kun siirrytään raville tehdään voltti. Pumba alkoi rentoutua ja olikin loppuun saakka tosi ihana ja rento.





Äiti kuvasi tällä kertaa vähän vähemmän kuin normaalisti, mutta silti sieltä tuli jotain hyviä kuvia. Ensi kertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti