keskiviikko 6. marraskuuta 2013

VIDEOPOSTAUS!

Moi! Postaus tulee nyt vähäsen myöhässä, mutta on täytynyt muokkailla videopostaus, lisätä se tubeen jne. Nyt sit sitä kommenttia tulemaan! Mitä haluisitte eri lailla ens kerralla? :)
Selostan nyt kuitenkin lyhyesti lauantaipäivän, siltä varalta että joku on kännykällä liikenteessä ja kattominen voi olla hankalaa (ainakin itelläni aina niin).

Itseasiassa oltiin jo tallilla pe-iltana, mutta silloin ei oikeastaan tapahtnut mitään ihmeellisempiä. Käytiin kattomassa ankkoja ja uutta lehmää (jee, Möölle kaveri!!) vanhassa tallissa, ja ruokittiin hepat.

Lantantaina herättiin aika aikasin, mentiin talliin jossa annettiin heinät ja sit mentiin taas hetkeks sisälle, kun ootettiin Vuokkoa. Laidun oli "rikottu", ei nyt ihan kirjaimellisesti mutta kuitenkin niin ettei yhden puolen lankoja enää ollut, se oli tarkoitus tulla vasta maanantaina laittamaan kuntoon. Niimpä tehtiin ihan itse nopeasti Vuokon kanssa aita, ja sen jälkeen tuotiin hepat ulos & siivottiin talli. Oltiin siinä 9.30 valmiita ja mentiin vaihtamaan ridakamppeet ja syötiin jotain pientä.

Katrillitreeneissä meitä oli 7, mä sain onneksi Pumban. Meitä oli minä Pumballa, Reeta Aukulla, Ella Dirkalla, sit muut meni Cittiksellä, Kukalla, Aarialla ja Inkkarilla. Anni oli vaan opettajana. Tehtiin kaikkea kivaa, erilaisia kuvioita, alotettiin helpommista ja siirryttiin pikkuhiljaa vaikeempiin tehtäviin. Oon nyt laiska enkä jaksa piirtää mitään, mut esim. laatikko tehtiin, ja viuhka ja kiila -kuviot. Paljon oltiin kolmestaan/neljästään (koska meitä oli edelleen seittemän) tai pareittain. Pumba oli ihan hyvä, en oikein saanu sitä ratsastettua kunnolla eteen et se olis tehny rehellisesti töitä, mut eipä sitä nyt voi oikein odottaakaan tollaselta käyntipainotteiseltä kolmituntiselta. :D Pari kertaa se myös vähän kiukutteli ja osoitti mieltään kun ei haluttanut mennä päätyyn ekana, mut kaikesta selvittiin. Niin ja Aaria ei ollut ihan paras pari.. xd

Katrillin jälkeen lähettiinkin sit melkein heti kotiin. (: Ja nyt VIDEOPOSTAUKSEEN!


8 kommenttia:

  1. Lisää videopostauksia!! :) tää oli kiva. Muuten tiedätkö onko Canonin kameroissa tauko painike ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Öö ei kai missään kameroissa oo taukonappia, en oo ainakaa kuullu, se laitetaan kokonaan pois ja sit otetaan uus video jne. C:

      Poista
    2. ok miten saan ne laitettuu ne klipit yhteen sit :D ?

      Poista
    3. Jollain videotyökaluilla (: Meillä on maksullinen, mutta useimmista koneista löytyy ihan valmiiksi jo ilmaisia, esim. Windows elokuvatyökalu tms. :D

      Poista
  2. Ihana video, siivoamista ja sellasta sais vaan vähä vähemmän olla. Sitäkin saa siis kuvata, mutta ei ihan kokoaikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Juu seuraavaan voin vähän vähemmän laittaa! Se kun vain on se pisin ja raskain työ tallilla aamuisin, niin sitä tulee pakostikin ehkä sit hiukan liikaa. :D Mutta ensi videoon lupaan vähemmän (;

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva! :)) Lisää videoita eikös ;)

    VastaaPoista