maanantai 25. elokuuta 2014

Leenan valmennus Inkkarilla

Hei! Viikonloppuna oltiin taas Leenan valmennuksessa. Pumballa oli jotain haavaa/hankaumaa satulavyön kohdalla, joten menin sitten Inkkarilla, sillä kun oon aikaisemminkin Leenassa mennyt ja se on niin mukava ratsastaa.

Alussa käynnissä ratsastettiin pysähdyksiä. Inkkari oli vähän hidas ensin, mutta kun vain olin tarpeeksi nopea ja vaativa itse, tuli pysähdyksetkin tosi hyvin heti kun pyysin. Sit tehtiin pitkät sivut ravissa, syvät kulmat lyhyessä käynnissä ja pysähdykset lyhyille sivuille. Tää oli jo vähän haastavampaa, kun Inkkari halus punkea sisäpohjetta vasten eikä se asettunut kulmiin rehellisesti. Seuraavaksi tehtiin voltit jokaiseen kulmaan, tää onneksi vähän avasi ja auttoi sen sisäpohkeen läpisaamisessa, Inkkarista tuli tosi mukava ja terävä ainakin hetkeksi kun ravailtiin :)

Laukkaa otettiin ensin niin, että ravattiin kulmavoltille, jossa nostettiin laukka ja laukattiin lyhyt sivu, ennen kulmaa raviin ja lyhyttä tasapainoista ravia kulman läpi. Inkkarin kanssa noston ajoitus oli aina tosi hyvä, mutta laukkaan ei saatu takajalkoja mukaan ja se lopahti aina paljon ennen kulmaa. Otettiin sitten lisänä vielä isohko laukkavoltti, jossa ajateltiin isompaa laukkaa. Tän Inkkari teki hienosti, vaikka vasempaan kierrokseen se ei taaskaan kuunnellut kunnolla sisäpohjetta, valui siis sisälle ja takajalat oli voltin uran sisäpuolella. Kun vain sain asetuksen läpi, sain ne takajalatkin samalle uralle kuin etujalat, tässä sen taas näkee kuinka kaikki ratsastuksessa liittyy niin lähekkäin toisiinsa. Oon ihan tyytyväinen, olisin kyllä ite saanut taas ratsastaa vähän tarmokkaammin... (;

Uusia kuvia ei ole, äiti ei saanut kameraa toimimaan.

Viime keväänä (30.3) kisoista
Syksy 2013
Vielä tähän loppuun, blogilla on nyt tullut 20 000 katselua täyteen, KIITOS IHAN ÄLYTTÖMÄSTI!! ♥ Te saattekin nyt toivoa taas jotain erikoispostausta, jos siis semmoisen haluatte. (:

4 kommenttia:

  1. Iha sairaan upee toi ratsastuskuva! *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha juu se on kyllä yllättävän onnistunu :D

      Poista
  2. Semmonen erikoispostaus ois kiva, että kerrot jokaisesta lantelan hepasta omin sanoin! Eli siis, minkälaisia kokemuksia ja fiiliksiä sulla on niistä (: Toivottavasti ei kuulosta ihan tyhmältä :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hei tää olis niin kiva tehdä! Kiitos hyvästä ideasta (:

      Poista