perjantai 1. toukokuuta 2015

Leena x2

Moi! Taas on ollut pikkanen tauko postaamisten välillä, hehheh.. Sitä edellisestä Leenan valmennuksesta 21.3 ei ole kuvia niin en jaksanut alkaa kirjoittamaan kuvatonta postausta. Tultiin jo aamupäiväksi tallille ja avustettiin ponipäivässä. Kaikki meni taas hyvin niinkuin aina ja kivaa oli :) Valkkakin meni tositosi hyvin, Pumba rentoutui nopeemmin kuin yleensä ja pääsin jo ratsastaan sitä muotoa vähän korkeemmaks kun se on tosi matala ja etupainoinen. Oikeassa laukassakin saatiin rentoja pätkiä.

26.4 valkassa ei mennytkään enää yhtä hyvin. Pumba ei oikein rentoutunut kunnolla ollenkaan. Saatiin kuitenkin tosi kivoja avoja käynnissä, ravissa sais olla enemmän taivutusta vielä. Uus ongelmakin löytyi, nimittäin mun vasen olkapää joka nousee vasemmassa kierroksessa. Se oli kuitenki vaan semmonen että kun aattelen sitä rennoks niin se onnistuu, eli jos vaan keskityn pitämään sen alhaalla niin ei mitään ongelmaa. Uskon et saan tän kyllä melkein heti pois kun vaan keskityn siihen joka tunnilla. (:


Suu auki mites muuten...


Suuri kiitos Taijalle kuvista, joka ei varmaan ollut koskaan elämässään kuvannut ratsukoita! ♥

Aattelin muuten tänä vuonna kirjoittaa valmennusryhmästä ja kesän kisoista tänne blogiin. Ei liity millään tavalla Lantelaan, mutta en jaksaisi taas päivittää kahta blogia ja panostaa kumpaankin. Kesällä kuitenkin Lantelajutut varmasti hiljenis ihan kunnolla nyt kun en oo sinne leirillekään menossa, niin että pääsisin kuitenkin kirjottaan joka viikko tänne. Tästä klikkaamalla pääsee siihen blogiin, mihin kirjoitin valkoista. Jostain sieltä löytyy kyllä kahdenkin vuoden takaisia treenejä... Mut mitä mieltä olisitte, jos jatkaisin tänne Cederblomista kirjoittamista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti