lauantai 9. toukokuuta 2015

Vappukisat 2015 ja NURK estekisat 9.5

Tässä joitain kuvia 1.5 vappuestekisoista J-PR:ällä, näissä alotan kuvaamaan aina kun ne on yleensä ekat kisat täällä päin mitkä pidetään ulkona. Kuvista tuli yllättävän kivoja, vaikka en ookkaan ottanut kameraa käteen koko talvena. Yritän nyt päästä mahdollisimman useisiin kisoihin kuvaamaan, se on niin kivaa ja sitä voisi tehdä vaikka koko päivän!
Osa kuvista on seura 70cm ja osa alue 80cm.














Tänään oltiin katsomassa NURKilla tason 2 estekisoja ja kamera lähti taas mukaan. Katsottiin tosin vain seura 80cm, joten kaikki kuvat ovat myös siitä luokasta. Vasta tässä muokkausvaiheessa huomasin usean kuvan olleen kauhean puhkipalanut... Varsinkin valkoiset hevoset ja valkoiset ratsastushousut tekee kaiken niin paljon vaikeammaksi :D No, aina ei voi mennä ihan putkeen, tässä nyt kuitenkin muutama kuva sieltäkin. Niin ja kuvasin enimmäkseen vain tuttuja, siksi niin paljon samoista poneista kuvia.



















Olipas muuten suuri ero kasvillisuudessa, vappukisoissa ei ollut vielä yhtään vihreää ja NURKilla taustalla jo paljon vihdeämpää nyt kun vertaa kuvia :) 
Mitä piditte kuvista?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia oot saanut! :--) Että mä niiin ootan sitä, kun pääsen ite ulkokisoja kattomaan, oon kateellinen sulle :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha no onneks tässä on vielä koko kesä edessä :P

      Poista