keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Estekisat tulossa.. :DD

Niin, eli siis aattelin vaan kertoa, että Lantelan ratsastustallille tulee estekisat 6.10! Siihen on siis vielä aikaa, mutta osallistuttiin kumminkin nyt jo. ;) Ettepäs ikinä arvaakaan kellä mä osallistuin. :D Ei vaan. Osallistuin kyllä Pumballa. ♥ Luokkiin:

5. Esteluokka 55cm. Arvostelumenetelmä 367.1. Avoin kaikille.
9. Esteluokka 70cm. Arvostelumenentelmä 367.2. Avoin kaikille.

Ajattelin, että voin mennä noihin kumpaanki, koska jos sen hevosen saa silleen "vuokralle" (selitän pian miten), niin se ei oo ainakaan liikaa hevoselle. ;) Ja parasta siin on se, et saan mennä Pumballa ihan kokonaan ite, jos sen ponin saa siis ikään ku vuokralle!! ♥♥ Sillon kukaan vähän vähemmän ratsastanu ei voi mennä sillä, vaan saan ihan kokonaan ite lämpätä tamman, ja tehä kaikki hoitotoimenpiteet ilman muita. ;D Tulee varmaan parhaat kisat ikinä!! ♥ Tiiän kuitenki tosi hyvin (jos en parhaitenki), miten Pumba kuuluis lämmitellä, et se toimis parhaiten radalla yms. :)

Koko kisakutsu kumminki löytyy tästä.

Noi arvostelumenetelmät vähän vaan jännittää, kun on melkeen samanlaiset, mut kumminki erit. ;) Olin just estekisoissa, jossa oli tuo 367.2, eli sen muistan, mut 367.1:stä pitää vielä muistella. =)

Kertokaahan, jos te lukijat ratsastatte Lantelassa, ootte jäsenii ja ootte tulossa kisoihin, et kellä meette/menisitte jos pääsisitte?? Olis kiva kuulla. :D Kommentoikaa tähän myös, jos teillä olis unelmissa päästä näihin kisoihin. ;)

Mutta eipä kai muuta... Tänä viikonloppuna ei mennä kummiskaan Lantelaan, kun meillä on Pörkenäsissä leiri (musiikkiin liityvä), ja sunnuntaina koulukisat Stall Cederblomilla. ;) Blogi löytyy muuten edelleen täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti