torstai 29. marraskuuta 2012

Kääk.. ;)

Oon nyt myöhässä tän postauksen kanssa tosi tosi paljon, ku olin jotenki kummalisesti unohtanu velvollisuuteni... (: Mut siis tarkotuksena oli kirjottaa viime viikonlopusta, jolloin meillä oli lauantaina tunti ja sunnuntaina sitte Leenan valmennus.

Lauantaina menin tunnilla Rumballa. Se oli ihan kiva, jotenki kauheen reipas ja tälleen... :) Laukat meni ihan hyvin, mentiin sellasta vastalaukkatehtävää, mut laukattiin koko ajan ympäri maneesia (kaks ja kaks kerrallaan). Laukkojen jälkeen oli Rumba tosi reippaalla päällä ja kaahotettiinki siellä sit ympäri, vaikka oli tarkotus mennä hiiitaita askelia... ;) Kuten voitte arvata, en ollu kauheen tyytyväinen tuntiin, mut ainaki siinä on parantamisen varaa! :D

Rumba kesikseltä... <3 Nätti pari!

Sunnuntaina oli sitte se Leenan valmennus, jossa menin Pumballa. En ees sopinu hevosista mitään Annin kans, sekin meni sit valkassa ennen meitä, joten en kerenny kysyyn siltä mitään heppatoiveita.. :) Se taitaa nykyään vaan mennä silleen, et jos Anni ei sano erikseen mitään hevosia, niin meen sit Pumballa. ♥ Ja hyvä niin!

Tehtiin siis valmennuksessa vähän niitä sun näitä, mut keskityttiin enimmäkseen perusratsastukseen ja siihen hyvän tuntuman löytämiseen. Tehtiin ympyröitä ja voltteja, ja loppua kohti Pumba alko rentoutuun ja kulkeen vähän pyöreemmällä selällä, josta oon oikein tyytyväinen ♥ Laukat ei ehkä sujunu ihan niin hyvin ku kerran aikasemmin oli Leenan valkoissa sujunu, mut olosuhteetki oli erit (oltiin mm. kentällä, joka on isompi ja näin). :) Tuntumaki löyty jollain konstilla, se kun on ollu hukassa kaikki nämä vuodet. ;D


Sitten sellaista, että Lantelaan on taas tulossa estekisat. Luokista ei vielä tietoa, mutta pienet kisat taastusti ovat kuitenkin. :) Ajattelin mennä johonkin 50-70cm paikkeille, luokista tietenkin riippuen. (: Ajankohta tarkemmin yläpalkista olevasta "Kisakalenteri"-osiosta!

Tänäkin viikonloppuna ollaan menossa Lantelaan, meille olisi varattu tunti klo 12. Pääsääntöinen puuhamme siellä olisi kuitenkin pienten lasten paimentaminen, tallille kun on tulossa kiva minileiri, jolle kaikki avustajat olisivat varmastikin tarpeen ;) Leiri taitaa olla melko täynnä, eli kivat 8-9 lasta sinne riehumaan jalkoihin... No, pitää ajatella positiivisesti. Päästään ainakin tallille! (:

Pörröinen (?) poni viime talvelta ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti