lauantai 10. marraskuuta 2012

Tunti Veksillä (:

En siis menny tänään Pumballa, vaan Veksillä. Meillä oli kiva ryhmä, Reeta Cittiksellä, Ella Kukalla  ja Ida Rumballa mun ja Veksin lisäks. :) Autoin tyttöjä laittaan hepat valmiiks, ku Veksi oli jo menny edellisellä tunnilla.

Veksi oli tosi mukava alussa, sellanen tarpeeks rauhallinen ainaki. ;D Mentiin pääty-ympyröillä ja tehtiin väliin qpysäytyksiä & voltteja. Tultiin sit ravissa voltit päätyihin, toisella pitkällä sivulla asetettiin vähän sisään ja toisella istuttiin harjotusraviin ja tehtiin käyntiinsiirtyminen. Veksiin sai vauhtia tasasilla ja rennoilla pohkeilla. (:

Mentiin jotain ympyröitä välissä, ja otettiin sitte pollet takasin pääty-ympyröille. Tultiin laukannostoja niillä, ihan muutama per kierros. Alussa Veksi oli vähän hidas, mutta reipastui sitten parin raipalla läpäyksen jälkeen. ;) Vaihettiin suuntaa ja tultiin nostoja toiseenki suuntaan. Poni oli taaskin ensin vähän hidas, mutta ei tällä kertaa tarvinnut edes raippaa liikkuakseen eteen. Menin lopussa hetken harjoitusravia siinä ympyrällä rentouttakseni enimmäkseen itseni. Se onnsistuikin ihan hyvin loppujen lopuksi! :D

Tunnista jäi hyvä fiilis, Veksi oli reagoinut hyvin pohkeeseen (niinkuin kokonaisuudessaan) ja sellainen perus. ;)

Sitten ilmoitusasiaa. Lantelaan tulee harjoitusestekisat ensi viikonloppuna! Osallistuin nyt Pumballa luokkaan 50cm. Se on korkein luokka, koska Anni epäilee ettei korkeampiin luokkiin tulisi tarpeeksi osallistujia. Näin on ihan hyvä, että pääsen Pumballa siihen rauhallisen radan makuun epätasaisen tahdin ja muutenkin epäonnistuneen radan sijasta. En oo sitä paitsi hypännyt pitkiin aikoihin korkeampaa kuin 60cm, et silleenki hyvä. :)

Tässä vielä joku kuva Veksistä syysleiriltä ja sitte Pumbasta tältä päivältä, ku kuvasin sitä vähän. (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti