maanantai 3. joulukuuta 2012

Viikonloppuapulaisena tallilla

Juups, eli kuten otsikosta näkyy, vietettiin sitte koko viikonloppu tallilla auttamassa pienten viikonloppuleirillä. ;) Mentiin tallille jo perjantai-iltana, muttei tehty paljoa mitään, kunhan siivottiin kirjahylly ja järjesteltiin hoitomerkkikansio.Vuokko oli jo ruokkinu hepat, ettei talliinkaan tarvinnu enää mennä. Mentiin siinä sitten aika ajoissa nukkumaan... (:

Lauantaina tehtiin aamutalli, joka oliki tosissaan raskasta, ku Vuokko oli pitäny edellisenä päivänä vapaapäivän, eikä ollu siis siivonnu karsinoita. ;) Vanhaanki talliin kerettiin, mut kyllä siinä aika kiire tuli, koska meijän tunti alko klo 12.

Menin Pumballa, ja meillä oli ihan normii kouluu. Mentiin alussa pohkeenväistöjä ympyrällä, ja Pumba väisti tosi hyvin ♥ Siirryttiin sitte uralle ja tehtiin vähän samantapasia juttuja ku viime kerralla. Esim. suurennettiin askelia päädyissä ja kaarevilla urilla ja hidastettiin pitkillä sivuilla, ts. suorilla urilla. Pumballa oli selvästi vähän energinen, mikä oli sinänsä ihan hyvä juttu, mut tuntu ku en olis oikein saanu pidätteitä läpi. Se voi kans johtua siitä, et vähän varoin käyttämästä sitä ohjasta tulevaa pidätettä, ja en sit osannu tehä vatsasta tai istunnasta pidätettä. ;) Laukattiin lopussa, ja se meni tosi hyvin ainaki omasta  mielestäni. Pumba laukkas paljon ilosemmin ku yleensä, ja muutenkin yksinkertasesti reippaammin. :)

Tunnin jälkeen käytiin syömässä ja vähän lepäämäsä leiritiloissa, ja sitte oltiin taas menossa (: Autettiin leiriläisiä heppojen kanssa, ja saatiin vielä tuntien jälkeen liikuttaakki Aurielia ja Pustelia. Ella ja Reeta ratsasti ekana, Reeta Aukulla ja Ella Pustelilla. Kummalaki meni hyvin, Reeta laukkas ja Ella yritti laukata ;D En ala mitenkään suuremmin sitä selitteleen, mut kerrompa nyt vaan, et sil hepal ei oltu laukattu aikasemmin ku muutama askel ja seki ajamalla nostettu. Me yritettiin siin sit käynnistä sitä nostaa... xD Niin, ja mä menin sitten lopuks Aukulla, vähän käyntiä ja ravia + käynti-ravi-käynti-pysähdys-siirtymisiä. :)

Leiriläisillä oli viel illalla estetunti, jolla yritin vähän napsia kuvia, mut eihän siitä mitään tullu ku oli niin pimeää. Ruokittiin hepat ja laitettiin nekin nukkumaan tunnin jälkeen! =)



 Sunnuntaina herättiin siinä vähän yli kaheksan ja mentiin talliin heti aamupalan jälkeen siivoilemaan. Leiriläiset autto karsinoiden siivouksessa, thanks teille ;D Mentiin taas vanhaan talliin siivoomaan, ja tällä kertaa otettiin sellanen jättimäinen kottikärry mukaan. Sitä oli tosi mukavaa työntää siellä lumessa... (: Saatiin kaikki boksit kuitenki siivottua, vaikka ongelmia siinäki oli. Löydettiin kans kiva "salahuone", jonne ei päässy muualta ku yhen karsinan perältä. ;)

Leiriläisillä oli poniagilityä pian vanhassa tallissa siivoamisen jälkeen , ja mentiin sinne sitte laittamaan kaikki paikoilleen. Niillä alko leikkitunti melkein heti perään, ja saatiin vähän ratsastaa Aurielilla (kuvassa ylhäällä), kun se ei ollu menny tunneilla nyt vähänä aikaan. Ella ratsasti ekana, sitten Reeta ja lopuks minä. Otin vähän laukkaa ympyrällä tallipäädyssä, ja hyvin meni.:)

Illemmalla, ennen ku äiti tuli hakemaan, saatiin vielä liikuttaa Pusteli, Rumba ja Inkkari. Inkkarilla oltiin vuoltu kaviot, niin että se ei oikein tahtonu liikkua. Reeta ratsasti sillä, ja se meni tosi kivasti. Reeta meni jtn pohkeenpäistöjä sun muuta. :) Mä menin Pustelilla, ja ravailin voltteja & kävelin paljon. Pusteli oli mukavan lepposa, ja alko loppua kohti taipumaan jotenkuten niin, että sain tehtyä pyöreen ympyrän! :D Vähän se säikky maneesin katolta tippuvaa lunta, mut ei onneks jääny kyttäämään mitään kohtaa. ;)

Laitan nyt tähänloppuun vielä vähän kuvia, mitä en oo aikasemmin näyttäny. =)




Joo, tiiän et on huono kuva Rumbasta, mut ei ollu parempaa... (:

SYYSLEIRIPORUKKA!! Pakko laittaa tää, Katan ilme on kyl ihan paras... ♥



5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Se on kyllä kieltämättä ihan hieno... ;D

      Poista
  2. IHANA banneri♥! Voi ei tuo kuva... :D Kaikkilla muilla on normi ilme paiti mulla xDD Tainnu juua jotain vettä väkevämpää xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sunki tekemä banneri oli hieno, mut halusin vähän vaihteluu ;) Sori, mut oli pakko laittaa tuo kuva, se on niin hyvä!! :DD

      Poista
    2. Hei, toi on tuplatenparempihienompi :)) :D

      Poista