perjantai 18. tammikuuta 2013

Voitokkaat kisat

Aivan ensimmäiseksi on pakko kertoa syy, miksen ole kirjoittanut aikaisemmin. Lauantaina tuli kauhea flunssa, ja sinnittelin kisat kovassa kurkkukivussa ja nuhassa. Sunnuntaina kuume nousi ja on ollut nyt tänne perjantaille asti. Menemme tänään käymään lääkärissä tarkistamassa, ettei minulla ole mitään tulehdusta, ehkä juuri sen takia kuume on pysynyt pitkään yllä.

Sitten kisoihin: Pumba oli aika rento ja reipas, mitä nyt kerkesin sillä ratsastamaan. Kävelin siis vain hetken ennen luokan alkua, kun maneesissa oli vähän tilaa (ratsukoita ainakin 10) ja Pumba oli jo lämmitelty aikaisemmin. Jäin maneesiin luokan alkaessa, olin viidentenä lähtövuorossa. Kaikilla ennen meitä meni hyvin, joten vähän jännitti, mutta Pumba hoiti asiansa hyvin radalla. Muutama laukanvaihto olisi voinut tulla helppoihin kohtiin, mutta onneksi tajusin itse siirtää Pumban ravin kautta uuteen - oikeaan - laukkaan, josta sain varmasti lisäpisteitä. Tähän väliin olisi varmaan hyvä mainita, ettei kisoissa otettu aikaa ja arvosteluna oli taitoarvostelu eli jaettiin pisteitä. No, rata oli mielestäni suht rauhallinen ja hyvätempoinen ja hypyt onnistuneita. Mitäpä tuosta nyt enää muistan... Tärkein ei ole kuitenkaan unohtunut: sijoituksemme. Nimittäin ensimmäinen sija! Olin aika hölmistynyt, sillä mielestäni moni muu ratsasti paremmin radan kuin minä. Sain aivan ihanan pienen vaaleanpunaisen ruusukkeen. Olin kyllä todella tyytyväinen Pumbaan! (: Niin, ja kokonaispistemääräni oli 37,5. ;)

Ja taas tämä sama vanha virsi: ei kuvia. Sain tuossa juuri kuitenkin niitä viime viikonloppuisia kuvia tunneilta, jospa lisäilisin niitä tähän...

Hiano istunta... ;))









3 kommenttia:

  1. Oi vähän ihana toi vika kuva! Ja hyvin meni kisat! :) Koita parantua! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paranemassa kyllä ollaan kovaa vauhtia, eikä edes mitään ilmennyt lääkärissä, joten... ;)

      Poista
  2. Jjjja haaste!
    http://sepishetu.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista