keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

24.2 Toska

Käytiin eilen tunnilla Lantelassa. Menin Toskalla, kuten otsikosta näkyykin. Lisäksi Reeta meni Cittiksellä ja Ella Aurielilla, ja tunnissamme oli vielä Rumba ja Veksi. :)

Aluksi Toska oli aika jännittynyt, kun lumia tippui katolta ja muovit vähän paukkuivat, mutta loppua kohden meni jo paljon paremmin. Toska rentoutui hyvin pieniksi pätkiksi alussa, kun teimme käynnissä väistöjä uralla ja uralle, ravissa pienen etsimisen jälkeen toistamiseen pyöristi kivasti kaulaansa. Toiseen suuntaan rentous ei tullutkaan ihan nappia painamalla, mutta laukassa sain ihan OK pätkiä myös siinä rennommassa muodossa. Loppua kohden ei enää tosiaan ollutkaan mitään pelättävää ja päätyäkin käytettiin ihan mukavasti hyödyksemme! Laukat olis ehkä voinut pyöriä vähän paremmin, mutta silti ihan tyytyväinen olen. (: Mentiin siis aika paljon pohkeenväistöjä sekä ravissa että käynnissä, uralla (sekä takajalat sisällä että takajalat ulkona) ja keskeltä uralle. Jos nyt ees tajusitte? xD

Toska joskus vuonna herne ja peruna, tai no kyllä te tuosta päivämäärästä näätte : D
Toskahan on sellainen tamma, et vois olla ihan hyvin mun lemppari ellei Pumbaa olis olemassa. Se on kiltti ja kuuliainen, ja liikkuu lisäks tosi nätisti. Mun mielestä Toska on Lantelan toisiks paras hevonen! :) Eikä sille kyllä varmaan jää isoks... Harmi ku sillä ei ollu nyt voitu hypätä jonku jalkavaivan takia. Se on ollut tän talven aikana kyllä muutamalla estetunnilla, saa nähä josko jalka sallis kunnon hyppäämisen ens kesän jälkeen.

Ens viikonlopuks mennään taas Lantelaan, en muista oonko jo siitä maininnut edellisessä postauksessa, joten en ala hirveästi selittelemään. Kisat ovat kumminkin perjantaina, lauantaina Leenan valkka ja sunnuntaina pienten lasten ponikerho jossa autellaan Vuokkoa. Työntäytteinen vklp tulossa, mutta ei se mitään! :D

Toinen postaus tulossa piakkoin (mahd. huomenna),  joten håll koll som man säger på svenska! ;) Mitäs muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Liian kesäinen tähän vuodenaikaan kenties?

3 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu, ja hirrrveä ikävä Lantelan hevosia. :c
    Vasta kesällä varmaan pääsen sinne seuraavan kerran, sitä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kummalekin kommenteista! Oletko Anki tulossa kenties kesäleirille? :)

      Poista