lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulu tullut jo on...

No ei nyt ihan, mutta melkein. ^^ Siltä ainakin tuntui viime viikonloppuna Lantelassa, kun sunnuntaina oli joulujuhla.. :)

Perjantaina mentiin siis jo Lantelaan, purettiin kamppeita ja ruokittiin hepat, niin ja katottiin Reetan kans pari jaksoa Pretty Little Liarsia.

Lauantaina herättiin vähän liian myöhään, mutta eipä tuo mittään. Siivottiin nopeasti talli, Ella kävi kans vähän vanhan tallin puolella siivoamassa, ja sit haettiin heppoja sisään (tai ainakin Anni ja Vuokko haki, kun me vielä viimeisteltiin tallia). Ne sai vielä vähän heinää turvan eteen, ja sit me käytiin sisällä vähän lepäämässä ja vaihtamassa vaatteet, kunnon toppavaatteet vaan päälle koska -11 pakkanen. N. klo 11 mentiin maneesiin treenaamaan katrilliohjelma läpi muutaman kerran, se meni itseasiassa yllättävän hyvin ja vaikka koko homma olikin käynnissä, ei se ainakaan selkään tuntunut niin tylsältä. Sitten heposet talliin, vähän joulukoristeita suitsiin ja harjaan ja mihinkä nyt ikinä keksikään, punaista ylle (sellaset söpöt tonttuviitat ♥), joillekin kypärän päälle mahtuva tonttulakki ja menoks. Käytiin siis pyörähtämässä Koskikievarin pihassa, siellä oli joku joulurieha eli paljon autoja ja ja meteliä. Siinä keskellä kaikkia hälinää tehtiin pikku pätkä meijän kartillista, kyllä hevoset ihan suht rauhallisia ainakin oli. Pumba oli vähän täpinöissään, tallille päin kun ravattiin niin oli sillä kyllä aika paljon virtaa. Mutta oli se silti niin hieno siellä Kievarissa! (:

Ja anteeksi kännykkälaatua



Illalla ei tehty mitään ihmeellisiä, kävin vähän näpsäilemässä kuvia just ennen kun tuli pimeetä, en jaksanu vaan oottaa itseeni niskasta kiinni sinne kylmyyteen... Mut kyllä mä ihan ok kuvia ainakin kameran näytöltä katsottuna sain. :) Niin ja sit leivottiin iso kasa pullia ja sellasia rouskuvia juttuja, namii! Myöhemmin autettiin vielä maneesin siivoamisessa ja sen semmosessa. Ja vietiin heppoja sisälle jne.

Raivattu ja siivottu maneesi!





Hih tosi taiteellinen kuva :)



Sunnuntaina oli aamulla Lauran estevalmennus, menin Kaapolla ekaa kertaa! Olin kyllä koko ajan aika hukassa, en osannu yhtään sillä ratsastaa, mutta ehkä se annettiin nyt anteeks. Kyllä siellä joku hyväkin hyppy tuli, ja hienosti osas vaihtaa laukat esteitten päällä. Haluun kyllä mennä uudestaankin (:

Myöhemmin meillä oli vielä katrilliesitys, joka meni mun mielestä ainakin tosi kivasti. Sehän oli nyt vaan käyntikatrilli, mutta ens kerraks tehään ehkä sit jo vähän vauhdinkin kanssa. ;) Joulupukkikin tuli käymään heppojen luona kun ootettiin sielä maneesin toisessa päässä meidän vuoroa, Pumba anto sen kyllä silittää mutta säikähti pikkusen kun pukki avasi karkkikorinsa. Oli kyllä tosi kiva tunnelma ja Pumba oli hieno! ♥

Tää postaus on kirjotettu osittain jo viime viikolla, oon vaan unohtanu koko jutun.. hups
Tänään mennään Leenan valkkaan, viiminen valmennus tälle vuodelle!  Katotaan jos saan postauksen siitä jo tälle päivälle/huomiseks.

9 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:) Mäkin olin sielä joulujuhlas ja kattoos teidän valmennusta :D Menin Dirkalla katrillinki:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnistikko mut? :D Mulla on muuten blogi; www.helyzoko.blogspot.fi Tassuttelua :D

      Poista
    2. Joo tunnistin (:! Ihana blogikin sulla :)

      Poista
  2. Oi että kun siellä onkin joulufiilistä meneillään, pitäisi tulla jollekkin irtotunnille pitkästä aikaa ;) Mutta oli kyllä ihana postaus ja kiva, että Kaapollakin pääsit menemään ;) Lisää tällaisia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista Aino! ♥ Eiks me pääsiäisenä koko porukka taas mennä leirille, sä Veera Kaisa Elsa me Kata Ida Liisa ja kaikki :>

      Poista
  3. Kiva postaus!:) Mäkin olin sielä joulujuhlas ja menin Gimlillä💚💙

    VastaaPoista