perjantai 6. joulukuuta 2013

Viimeviikkoiset ratsastelut

Juuh tääkin taas vähän on jäänyt... nojoo, eipäs siitä nyt sit sen enempää. Mulla on pari ihan hyvää erikoispostausideaa, saa nyt nähä että kerkeenkö koneelle ollenkaan kun joulukiireet vaan lisääntyy lisääntymistään, ihme olis jos kerkeisin kun en oo koneelle kerenny aikasemminkaan tässä kuussa oikein kunnolla. Nyt on kuitenkin ihan ansaittu lomapäivä koulusta, et vähän kerkeen koneella pistäytyä ja kirjottaa viime viikonlopun ridailuista. (:

Lauantaina mentiin ihan normitunnille, ja pääsin ihan ekaa kertaa elämässäni ratsastaan Glorialla! :D Hihhei, juu kyl mua vähän jännitti, mut ihan kivasti se meni. En vaan oikeen osannu sitä taivuttaa ja sen askeleet oli tosi kummalliset, ja se oli muutenki aika jäykkä. Mut ihan kiva, ja kyl haluun mennä joskus toisteki! (:

Eikä mun ilme... -.- mut en halunnu laittaa mitään kuvaa, minkä jo reeta olis ehkä kerenny laittaa blogiinsa, ja no onhan tässä ihan kiva tunnelma (jos noita silmiä ei lasketa mukaan) xd
 Sunnuntaina oliki sit katrillitreenit, ja kerranki tais olla koko porukka kasassa. Anni keksi meille ihan kokonaisen ohjelman, joka meniki sit ihan hyvin. Tehtiin se kyllä vielä vaan käynnissä, ja apua ku ens viikolla on jo se esitys... :o Mut kyl se hyvin menee! (: Meil oli siinä mm. pohkeenväistöä, hyrrä ja kiiloja.

En toisaan halunnu julkasta muista kuvia ilman lupaa, joten kai tää nyt on näin ihan hyvä? :D

Kuvasin sen MyDayn tältä päivältä, mut en oo vielä kerenny muokata sitä ollenkaan. Alotan tänään, ja katotaan nyt millon sen sit saa valmiiks, en kyllä lupaa mitään. (: Mut kyl se on (ehkä) tulossa!

Okei, hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, mä aijon vielä viettää sitä katsoen Nälkäpelin ja ehkä jotain hyvää mutustellen. (;

4 kommenttia:

  1. meettekö te joululomalla omaheppa leirille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla menossa tänä vuonna :)

      Poista
    2. Ei kai siinä mitään suurempaa syytä oo, veikkaan vaan et kaikki on joulun jälkeen meijän perheessä ihan väsähtäneitä ja halutaan viettää aikaa yhdessä ja silleen (:

      Poista