tiistai 21. tammikuuta 2014

Esteitä ja katrillia

Moikka! Viime viikonloppuna oltiin taas Lantelassa yötä, pe-la -välinen yö nukuttiin siellä ja ratsastettiin kaksi kertaa. Valitettavasti nyt kuvaus jäi vähemmälle, vaikka oli tosi kaunis keli ja kaikkee, mut sentään muutamia kuvia löytyy muistikortiltakin. :)


Perjantaina meillä oli estetunti, menin sen yllättäen Aurielilla. Mentiin alussa puomeja ja lopuksi hypättiin lyhyt rata. Aattelin ennen tuntia et ei, mitäköhän tästäkin nyt tulee. No, kylläpäs tuo poni taas pääsi yllättämään: vauhtia löytyi vaikka muille jakaa ja esteet ylitettiin ainakin tasaisesti, jossei muuta. Aukku oli puomeilla vähän hidas pohkeelle, mutta heti kun alettiin hyppäämään niin virtaa riitti. En muistanutkaan kuinka tasaiset ja hyvät hypyt ponilla oli (:! Kentän puoleisesta päädystä meinasi vauhti aina vähän kiihtyä liikaa talliin päin, ja joku siellä pelotti (niinkuin aina) joten ekalle linjan esteelle tultiin vähän lapa edellä. Kaikki muu meni kuitenkin niin kivasti et olin ihan yllättynyt :)

Joku vanha kuva, c) Ella
Lauantai-aamuna siivottiin tallia, oli muuten kiva siivota pitkästä aikaa niin et vaikka heposet oli karsinoissa niin mentiin vaan talikon kans sinne hääräämään. Rumba oli vähän ihmeissään, ja Pumba yritti normaaliin tapaansa vaivihkaa luikerrella karsinan ovesta ulos. (; Selvittiin tois nopeasti siivouksesta, ja sit haettiinkin heppoja sisään ja laitettiin niitä kuntoon katrillitreeneihin.

Pumba oli alusta asti tosi reippaan olonen, varsinkin se vähän kuumui kun ravattiin ja laukattiin jonoissa. Pumballe tuli varmaan heti maastovaihde päälle, ja se tuntuikin ihan kun oltaisiin oltu maastossa. Ratsastettiin vielä samaa katrillia kuin ennen joulua, mutta nyt vaihdettiin askellajia raviin. Tehtiin siis koko juttu ravissa, ja tottakai laukkaa oli mukana ainakin neljässä paikkaa. Tää meni ihan hyvin, vaikkakin Pumba oli ihan superreippaalla tuulella ja kerran koko porukka lähti pinkomaan kohti tallia lopetuksessa. :) Mut lopuks tehtiin muutamia muutoksia katrilliin, katotaan sit et minkälainen tulee kun keväällä olis tarkotus saada koko juttu meneen laukassa! Sitten kun päästään uudelle kentälle niin varmasti menee ainakin läpi jossei muuta.

Ihana auringonpaiste koko katrillin ajan!


Onneks kerkesin vielä nopeaan käydä kuvaamassa ihan pari kuvaa ennen kun lähettiin, toivotaan että ens kerralla saadaan paremmin tätä kuvamateriaaliakin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti