sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tunti & Puuhapäivä (paljon kuvia!)

Heippa! Meillä oli taas samanlainen Lantelareissu kuin edellisenäkin viikonloppuna, eli perjantaista sunnuntaihin, mutta tällä kertaa katrillin sijasta oltiinkin avustamassa (pitkästä aikaa) puuhapäivässä. Kuviakin tuli räpsittyä aika paljon, suurin osa kuvista on Reetan ottamia! Kerrankin jaksoin muuten muokata kaikki kuvat (;

Perjantain tunnista jos nyt kuitenkin aloitettaisiin. Meitä oli kuusi ratsukkoa, joka on aika paljon tuonne maneesiin, mutta yllättävän hyvin mahduttiin kaikki (tai ainakin minä Pumban kans). Aluksi tultiin muutama pohkeenväistöpätkä, ihan vaan testattiin et miten hepat kuuntelee pohjetta. Sit alettiinkin ratsastamaan kulmia, väistötyylisesti, tavotteena etujalat samalle uralle takajalkojen kanssa. Ainakin suurin osa Lantelan poneista menee tosi hyvin kulmiin, mut ne vähän huijaa: ne meneekin vain etujaloilla kulmaan, ja ne takajalat tulevat perässä vähän oikaisten. Pumba oli alusta asti tosi hyvä, siihen auttoi varmaankin se et Pumba oli jo menny tunnilla ennen meidän tuntia, niin et se oli sit vertyny jo valmiiksi. Laukassa tehtiin muutamia itsenäisiä siirtymisiä ja Pumbeliinilla oli paljon virtaa, mut saatiin kivoja nostoja vaikka muut laukkailivatkin ihan vierestä ja edessä niin et Pumba olis halunnu juosta vaan perässä. Lopuks tultiin vielä kiemuraa, Pumba oli jälleen ihan super. ♥ Kuvia tunnista ei valitettavasti taaskaan oo.




Lauantaina lastenpäivän vuoro. Siivottiin aamulla talli normaalisti, ja oltiin tosi nopeesti valmiita vaikka käytiin myös vanha talli siivoamassa. Sit kun lapset tuli niin mentiin yhdessä varustamaan poneja ja ratsastamaan. Mä talutin Aariaa ja opeteltiin vähän voltteja ja ravaamista.




Mua nukuttaa :D




Ruoan jälkeen lähdettiin takakentälle, jossa pikkuset sai tehtävälappuja ja leikittiin vähän hippaa jne. Sit alkoikin jo piiiitkä vaellus ladolle, jolla juotiin pillimehut ja vähän taas leikittiin. Vuokolla odottikin sitten lettukestit kun päästiin takaisin.


Kuka tunnistaa paikan? (;

4 kommenttia:

  1. Sun blogi on kiva!
    Voisitko liittyy mun blogin lukijaksi ja voin tehdä sulle bannerin jos haluut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! C: Liityn, jos säkin mun blogiin :)) Kun en ainakaan mielestäni nähnyt sua lukijoissa? Ja voithan tehdä jos haluat, mutta en lupaa koskaan kellekään et niiden tekemä banneri päätyis blogiin joten voi olla et ei sit sunkaan tällä kertaa (: Mut tee ihmeessä jos haluut!

      Poista
  2. Kun sinä muokkaat videon,mitkät ediointiohjelmat käytät? Ja miten sinä saat musiikki videoon?
    Ja voisitko tehdä videon miten sinä teet? :D Hyvä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän tällä hetkellä sellaista kuin Wondershare Video Editor, mut se ei ole ilmainen. Tosi hyvä ohjelma ainakin mun mielestä pitäis löytyä ihan kaikkien koneilta (tai jos ei niin voi helposti ladata netistä ilmaiseksi, niin me ainakin tehtiin kun sitä ei tässä uudessa koneessa ollut), nimeltään Windows Movie Maker tai Elokuvatyökalu, riippuu vähän koneesta että kummalla nimellä löytyy. Sitä on helppo käyttääkin :) En nyt osaa tässä neuvoa musiikkia kun en ees tiiä et mitä ohjelmaa sä käytät..
      Kiitos paljon! :3 Katsotaan, voisihan sitä tehdäkin näin 50 lukijan kunniaksi!

      Poista