maanantai 13. tammikuuta 2014

Kouluvalmennus !

Eilen valmentauduttiin taas Leenan opissa, aiheena voltit ja valmistelua takaosakäännöksille. Pumballa oli harjassa sellanen vanha letti, joka sit käpristi harjan vähän hassusti, niin että tein sitten siihen oikein kunnon letin. Ennen joskus pari vuotta sitten tein varmaan joka tunnille aina uuden letin, nyt oon ollu tosi laiska ja tää oli varmaan eka vuoteen! (:

Kännykkälaatu ..

Alotettiin alkukäyntien jälkeen ravailemalla itsenäisesti rennosti maneesia ympäri, vaan vähän hölkkäiltiin ja verryteltiin poneja ja itseämme kylmässä ilmassa tehtäviä varten. Siirryttiin sit hetken päästä käyntiin ja pienille volteille, joissa asetettiin ja taivutettiin sisälle, ja sitten hetken päästä myös siirrettiin ulkosisäjalkaa uralle mille se haluttiin, et se ei vaan saanu vaellella missä sattuu. Pumba olis vähän halunnu hidastella, mutta siitä tuli tosi kiva kun vähän ensin raipalla herkisteli. Jatkettiin uraa pitkin, asettaen kuitenkin kokoajan hiukan sisään, vähän avotaivutusmaisesti.
Toiseen suuntaan tehtiin sama, ja sit jäätiin ravailemaan harjotusravissa, vieläkin asettaen sisään. Siirryttiin myös ravissa pienille volteille, joille haluttiin oikein pieniä shettisaskeleita. Pumba on aina ollut tosi taitava siinä, ei tarvitse kuin vähän ottaa keskikropalla kiinni. Pumba oli kans pehmee ja kiva jo tässä vaiheessa, siis edistystä :) Toiseen suuntaan jälleen sama juttu, nyt ravivoltilla täytyi vähän enemmän koota ja ratsastaa takajalkoja enemmän alle, ne meinas vähän hidastua liikaa.

Laukat tehtiin pääty-ympyröillä, luonnollisesti Pumba & Gimli toisessa ja Cittis & Gloria toisessa päädyssä. Tehtiin oikein lyhyitä käynti-laukka-käynti -siirtymisiä, ne meni vähän niin ja näin. Pumballa laukka on aina se vaikein, jopa ehkä vois sanoa huonoin askellaji, sitä pitäis oikeesti joskus työstää oikein kunnolla. Nyt siitä tuli kuitenkin ihan okei, ei mikään huonoinkaan mutta on se ehdottomasti parempikin ollu. Katotaan nyt jos ens kerralla! (:

Kuvat c) äiti :>

Vähän venyttelyä shettisravivoltilla, tarkennus?



Ens viikolla sit katrillitreenit, jee! (;

6 kommenttia:

  1. Mihin katrillia tällä kertaa harjoitellaan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä en itseasiassa oo ihan varma, johonkin juhlaan joka on keväällä kai? :D

      Poista
  2. Siis kauanko teidän pitää opetella yhtä ja samaa katrillia?? :oo Meidän katrillitunnilla saadaan yksi ihan kohtuullisen pitkä esitys esityskuntoon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kyllä varmasti ihan uusi katrilli tälle kerralle, en usko että kukaan samaa muutenkaan jaksaisi sata kertaa mennä läpi!

      Poista
  3. Mitkät kuvaneditointiohjelmat käytät?

    VastaaPoista