sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

20.4 Kukka

Oltiin eilen siis tunnilla, mutta Pumba, Toska ja luultavasti Veksi (en muista kuka vielä) oli juuri rokotettu, joten niillä ei voinut nyt tällä viikolla ratsastaa. Niimpä sain Kukan tunnille ja laitettiin poneja kaikessa rauhassa valmiiksi tuntia varten.

Menimme esteitä, vaikkei tuntia kuitenkaan ihan estetunniksi voikkaan sanoa, emme kuitenkaan hypänneet paljon yhtään, muttama hyppy. Aluksi verkkasimme ravissa ja sen jälkeen puomeilla ravissa ja laukassa niin, että laukka nousi puomien välissä. Kukka oli kivan reipas, mutta laukannostot meinasivat olla vähän hitaita ja kömpelöitä. Kun jälkimmäiset puomit muuttuivat esteeksi, nousi laukkakin paljon paremmin ja muutenkin Kukka piristyi. (:

Välikäyntien jälkeen otettiin ohjat ja tultiin yksitellen "pientä rataa": sitä samaista joka tulee hevoshullu-kisojen uusintaan. Tänä vuonna erikoista on se, ettei kisojen uusinnassa ole kyse ajasta tai esteistä, vaan askellajeista ja mm. kevyestä istunnasta. Heti alkuun tulee uusinnassa yksi hyppy ravista(hyppäsimme siis tämän ns. radan kolme kertaa, joka kerralla estettä korotettiin), siitä kevyessä istunnassa laukkaympyrä, kevyt istunta säilyy koko pitkän sivun laukassa, lyhyt sivu istutaan laukkaa ja laukka otetaan alas raville jossain lyhyen sivun lopussa. Tehdään puolirataaleikkaa ravissa, heti S:ässä nousee vasen laukka ja sitten viimeinen hyppy laukassa saman esteen yli joka tultiin alussa. Näin helppoa se on! :) Kerran mentiin Kukan kanssa ohi, kun lähestyminen oli ihan surkea, mutta muuten tamma jaksoi oikein hyvin ja hyppäsi hyvin jne.

Kuvia tunnista ei ole, mutta ennen sitä kuvattiin hiukan, sekä sen jälkeen. Tässä vähän päivän kuvasaldoa:




AAAWWWS!! ♥ :3


Tein muuten tässä kans instagramin, mua saa seurailla ja pyrin seuraamaan mua seuranneita takas :) Siellä esim. tästä tunnista Kukasta kuva heti tunnin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti