sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonloppu :)

Tälläkin kertaa oltiin Lantelassa viikonloppu, joskin tulimme kyllä vasta lauantaina ja lähdimme sunnuntaina, eli tällainen minileiri jälleen! (: Lauantaina meillä oli ensin koulutunti, jolla harjoittelimme illalla pidettäviä kisoja varten, ja sunnuntaina avustimme ponikerhossa. Niistä vielä hiukan tarkemmin:

Ratsastustunnilla menin Pumballa. Teimme väistöjä ja voltteja pääosin, sekä tietenkin niitä ratsastusradan teitä, jotka tulivat kisarataan. Pumba oli ihan kiva, ainakin alun jälkeen, jolloin se oli vähän hidas liikkumaan. Olen huomannut, että pohkeenväistöt ovat tosi hyvä apu tähän, vaikkei sitä sillä lailla huomaisi, niin hetken päästä Pumba on tosi hyvän tuntuinen ja liikkuukin paremmin eteen. Tällä kerralla kävi myös samoin, sillä vaikka alkuväistöt menivät vähän niin ja näin, niin heti kun sain takapään aktivoitua väistöön mukaan, alkoi rentous löytyä, ja tällöin laukatkin sujuivat paaaljon paremmin. Sain jotenkin tuntuman laukkaan heti alusta alkaen ja Pumba alkoi rentoutumaan ihan hyvin myös laukassa kun vain tajusin antaa jalan olla. Ihan hyvä fiilis tunnista kaikenkaikkiaan!

Ja kuviahan ei nyt siis ole juurikaan, kun järkkäri unohtui kotiin ja kännykästä oli jotenkin mystisesti akku kokoajan lopussa, joten yritän kirjoittaa vähän lyhyemmin jottei tästä tulisi ihan liian tylsä postaus :)

Kisat olivat klo 17 ja menimme Tellun kanssa Pumballa kummatkin, joten laitoimme sen yhdessä valmiiksi. Tellu lämmitteli ja ratsasti tietenkin ekana, koska oli ekassa luokassa ja minä vasta tokassa. Tellu ratsasti mielestäni tosi kivan ja rauhallisen radan, ja tulikin kai neljänneksi! Hyvä Tellu :3
Itse hyppäsin selkään heti ekan luokan palkinojenjaon jälkeen ja aloin sitten pikkuhiljaa lämmittelemään. Menin hiukan pohkeenväistöjä, kun ne olivat olleet päivällä niin hyviä, ja toimivat nytkin kyllä hyvin. Tein myös siirtymisiä ja voltteja, sekä laukkasin ympyröitä. Pumba oli ihan kiva vaikkei kyllä kovinkaan rento. Radalle mentiin hyvillä mielin, ja menihän se loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikkei mitenkään erikoisesti. Meitä oli luokassamme vain neljä, joten kauheita paineita ei edes ollut. Jaah, mitähän radastakin kertoisi.. Hyvin se kait meni, ainakin sijoituimme kolmansiksi, eli ei edes ihan vikoiksi ;) Pisteitä 147,5 muistaakseni ja prosentteja 59. Näillä mennään Pollux-kisoja kohti!

(c) Päivi
Lisää kuvia kisoista täällä! :)

Ponikerhossa oli taas tänään kova meno päällä, lapset huusivat kyllä korvat taas puhki mutta kivaa silti oli! Päivä meni normaaliin malliin, ensin ratsastettiin ja hoidettiin poneja pari tuntia ja sen jälkeen mentiin syömään ja sitten leikittiin ja askarreltiin keppareita. Sain tehdä muutamat suitset, silmät ja päät... :D Mukana oli yksi aivan ihana Jacob-niminen 5-v. adoptoitu poika, sen kanssa sai ainakin opetella englantia ja osasihan se jo vähän suomeakin.. ♥

Ensi viikolla käydään kai vain tunnilla, kun Lantelassa on viikonloppuleiri, jonne ei kyllä aijota mennä avustamaan.. ;) Sori vielä tylsästä postauksesta!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas, eikä todellakaan ollut mikään megaüber tylsä vaikka ei ollutkaan miljoonaa kuvaa :--------------------------D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että tykkäsit! (: Mä mietin kans että viittiikö julkasta.. :D

      Poista