lauantai 4. toukokuuta 2013

Eka vaellus ilman lunta ♥

Oltiin eilen vaeltamassa Lantelassa, tällä kertaa mentiin kyllä ihan sama reitti kuin aina 4h päivävaelluksillakin, mutta tämä oli 3h koska menimme jotain lyhyempää reittiä. Hevosen selässä istuimme noin 2,5 tuntia! (: Vaeltamassa oli tällä kertaa Anni Pustelilla, Reeta Glorialla, minä Pumballa, Ella Dirkalla (muuten ihan mahdottoman söpö pari!), Kata Aurielilla ja harjoittelija Alexandra omalla hevosellaan.

Taukopaikalta

Menimme suurimmaksi osaksi käyntiä, koska polut metsässä olivat aika epätasaisia ja täynnä kiviä/kuralätäköitä/risuja, ettei niillä edes kannattanut alkaa menemään kovempaa. Yksi pätkä laukattiin, tosin Pumballa oli taas alkumatkasta vähän omaa kivaa ja se laukkailikin omin päin aina kun vain en ollut tarkkana. Onneksi se osaa koota laukkansa niin hyvin, että mitään hankaluuksia ei sattunut. Menomatkan Pumba meni myöskin paljon rauhallisemmin, tulomatkalla oli karmea kiire kun menimme jonossa toisina. :) Hyppäsimme yhden ojan yli kaksi kertaa (kerran meno- ja kerran tulomatkalla) ja kahlasimme kaksi kertaa lammen läpi, jossa vettä oli Pumbaa mahaan asti. ;) Kengäthän siinä vähän kastuivat, muuten säilyttiin kyllä kuivina. Ojan ylityksetkin menivät hyvin, mitä nyt toisella kerralla Pumba hyppäsi ojan ravista ja minä jäin vähän jälkeen :D Pellolla Auriel ja Dirka, jonon viimeiset, säikähtivät pyöräilijää joka tuli takaapäin ja lähtivät laukkaan, mutta muilta säikähdyksiltä kyllä säästyttiin. Anni kuvasi sen tylsemmän ojanylityksen videolle ja Vuokko otti kai kuvia tokan lammenläpimenon aikana. Yksi hyvä kuva facessakin on meistä, sen kopsasin nyt tähän.

Lammen ylitys :D

Oli kyllä tosi kiva vaellus, aurinko paistoi aina välillä ja hepat olivat suht rauhallisia. Otetaan pian uusiksi! :3 Laitan tähän loppuun Reetalle pari kuvaa, kun se halus kopsata niitä sitten täältä.



2 kommenttia:

  1. uu kuulostaa hauskalta C: muutenki tosi kiva postaus ja plussaa kun oli kuvia :--------)

    VastaaPoista