torstai 9. toukokuuta 2013

Erikoispostaus nro 4: kysymyspostaus osa 1

Kiitos kaikille, jotka kysyivät minulta jotain! :D En arvannut, että kyssiä tulisi näin paljon. Teinkin nyt sitten kaksi osaa, että ne jotka eivät vielä ole kysyneet saisivat siihen hetken aikaa (sanotaanko n. 1vko). Kysykää ihmeessä jos on vielä jtn kysyttävää!

1. Onko sulla hoitohevosta?
-Ei nyt tällä hetkellä ole. Meillä siskojen kanssa oli hetken kolme ponia (kaksi shettistä ja yksi issikka), joita käytiin hoitamassa ja ajamassa/ratsastamassa, ja yhden syksyn ajan hoidin myös läheisellä ratsastuskoululla ensin Joppe-nimistä suomenpollea, joka myytiin, joten vaihdoin Bella-nimiseen welshponitammaan. :) Hoitaminen kuitenkin jäi talvella kun oli kylmä enkä enää koulukiireiltäkään oikein kerennyt talleilemaan muualla!

2. Koska aloitit ratsastamaan Lantelassa?
-Minun synttäreilläni 13.5.2010. Mentiin silloin maastossa sillä lailla, että sekä Vuokko että Anni olivat kävellen mukana taluttamassa ;) Olin silloin ihan myyty kun Dirka oli ollut niin ihana. :D 

3. Lempihevosrotusi? Entä ponirotu?
-Lemppari hevosrotu on varmaankin edelleen arabi, itse asiassa minulla ei oikein ole tällä hetkellä lempihevosrotua. Ponirotuja taas olisi vaikka kuinka paljon: ratsuponirodut, new forest, shettis, connemara...

New foresteja Stall Cederblomilla kesällä 2012

Toinen new forest viime syksyltä..


4. Tykkäätkö koulusta?
-No, koulu on ihan kivaa aina välillä. ;) Siellä näkee kavereita, ja varsinkin näin keväällä se on mukavaa, kun kaikki on aika rentoa.

5. Koska aloitit ratsastamaan?
-Nyt kesällä tulee täyteen 5 vuotta siitä, kun aloin ratsastamaan vakituisesti kerran viikossa, enkä ole pitänyt yhtään pausseja välissä. (:

6. Mikä on sun lempieläin?
-Hmm, no mikäköhän. :D Ehkäpä hevonen!

7. Mikä on sun puhelimen taustakuva?
-Tällä hetkellä tällainen:

Kuva

Mulla oli vähän aikaa sitten myös tällanen:



8. Lempiaine koulussa?
-Kaikki menettelee, mutta varmaankin historia ja käsityö siksi kun ne on mulle helppoja aineita. =)

9. Onko Lantela paras?
-Haha, no tietty! <3

10. Kumpi on kivempi ratsastuksenope, Vuokko vai Anni?
-Tähän en kyllä osaa oikein vastata. Kummatkin ovat ihan yhtä kivoja, mutta ehkä enemmän opettajamainen on Anni, eli niille jotka haluavat edistyä niin Anni on ns. parempi vaihtoehto, Vuokko taas on niin paras pitämään leikkitunnit :D

11. Kuinka monella leirillä oot käyny?
-Nyt yhteensä 11, jos päiväleirejä tai viikonloppuleirejä ei lasketa, niillä kun olen ollut niin monella etten osaa laskea niin pitkälle. ;) Tässä kuvat niistä ehkä mieleenpainuvimmista leireistä tähän mennessä.

Pienten lasten riemuleiri v. 2010

Hiihtolomaleiri 2012
Syyslomaleiri 2011

Kesäleiri 2012
 12. Meinaatko isona opiskelemaan hevosalalle?
-Ehkä. En ole vielä suunnitellut tulevaisuutta kauheasti, eläinlääkärin opinnot kiinnostaisivat, mutta hevosenhoitajan ammattikin on mielessä. Katsotaan... (:

13. Lukio vai ammattikoulu?
-Lukion olen jo nyt valinnut, koska useimmat kaverini menevät sinne, ja saa vielä muutaman vuoden lisäaikaa miettiä tulevaa ammattia. ;)

14. Korkein hyppäämäsi este?
-On 80cm.

15. Mikä hevonen on Pumban jälkeen paras?
-Lantelasta varmaan Toska, Stall Cederblomilta (toinen talli jolla käyn) Klockas Hamilton ja Klockas Zorayah (Pirre). :)   

Reeta & Pirre  estekisoissa kesällä 2012

Minä & Hamilton 8.6.2012 ♥

16. Kummat parempii, maasto- vai normiesteet?
-Ehkä normiesteet, koska niitä oon päässy hyppäämään enemmän, ja ne on turvallisempia kuin maastoesteet.

17. Lempivärisi?
-Punainen, valkoinen ja erisävyiset siniset (:

18. Lempiruokasi?
-nuudelit ja Vuokon kanariisirisotto <3

19. Koulu vai esteet?
-Tähän kysymykseen en edelleenkään osaa vastata, koska kummatkin ovat tosi kivoja omalla tavallaan!
 :D  



20. Maasto, kenttä vai maneesi?
-Kenttä, sillä se on yleensä jotenkin avarampi kuin maneesi, mutta siellä on parempi pohja kuin maastossa sekä se on aidattu tila, eli jos hevonen lähtee käsistä/haluaa karata jonnekin muualle, on ne aidat ihan hyvät olla olemassa. :) Lisäksi siihen maneesittomuuteen on ehkä tottunut, kun Stall Cederblomilla ei ole maneesia ja Lantelassakin pyritään ratsastamaan kentällä aina kuin mahdollista.

2 kommenttia: