sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hevoshullu-estekisat 11.5

Eilen oltiin siis Hevoshullu-estekisoissa Lantelassa. Meille meinasi tulla hiukan kiire, mutta kerkesimme kuitenkin hyvin, kun meidän hepat meni aikaisemmissa luokissa, joten ne oltiin laitettu valmiiksi. Pumban selkään pääsin ristikkoluokan jälkeen. Annoin sen hetken kävellä ja otin sitten lyhyesti ravia ja laukkaa - olihan se jo päässyt vertymään edellisessä luokassa, vaikkakin vain ravissa. Tein siis laukassa vähän enemmän töitä kuin ravissa. Pumba oli jotenkin kauhen haluton, voi olla että sillä oli vain huono päivä tai sitten sillä on jälleen kiima. No, esteille Pumba imi juuri sopivasti, lämppäesteet menivät hyvin ja kaikki muukin. Maneesissa vain oli varmaan jtn 30 astetta lämmintä, joten sinne meinasi vähän paistua :)


Radalla Pumba oli kiva ja hyppäsi innolla kaikki esteet, joten puhtaalla radalla selvittiin. Uusintana oli Hevoshullu-taitorata, jossa siis hypättiin ainoastaan yksi este kaksi kertaa. Ensimmäiselle osalle (siis esteelle) tultiin ravissa, enkä ollut varmaan saanut alle tarpeeksi hyvää tempoa, joten kielto tuli. Toisen kerran ratsastin vähän paremmin eteen, ja loput rataa menikin todella hyvin. Tulin jaetulle kolmannelle sijalle Ellan kanssa. ;)

Videossahan ei siis ole nyt uusintaa, koska sen laatu oli niin surkea, ettei siitä edes erottanut missä on hevonen ja ratsastaja. Tässä siis vain tuo perusrata! En jaksanut myöskään tehdä ratapiirroksia, mutta onneksi ne löytyvät Ratsastajainliiton sivuilta. ;)
Perusrata
Uusinta



8 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)
    http://munomatosisoma.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Sullaki tosi ihana blogi, ryhdyin lukijaks!

    VastaaPoista
  3. Heeiii!! ei mun heppa menny aikasemmassa luokassa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eipä niin, laitoin ton ihan sun kiusaks ku arvasin et huomaisit ;)

      Poista
  4. kiva postauss taas :) minkä korkusia noi esteet muuten oli?? (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, unohin laittaa estekorkeuden.. Ne oli kuitenkin 60cm. :) Kiitos kommentista! :3

      Poista
  5. Teil meni tosi kivasti toi rata! (:

    VastaaPoista