torstai 17. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen viikonloppu (Leenan valmennus, lastenpäivä, katrilli)

Perjantaina 11.4 tosi myöhään illalla oltiin Leenan valkassa. Se alkoi ehkä 20.30, sillä oltiin vika ryhmä kolmesta ja ekat oli alottaneet 18 maissa. Mentiin maneesissa, kun alkoi jo pimenemään. Aluksi ratsastettiin käyntiä paremmaksi, tehtiin siinä voltteja. Tultiin samaa ravissa, suoristaen voltin keskellä kuten viime valkassakin. Pumba oli tosi hyvä ja suora kans. Seuraavaks vaihdettiin muistaakseni suuntaa, ja sitten tehtiin ravista pysähdys suoristuksessa, ja heti raviin. Vasta vikalla kerralla saatiin oikein teräväksi pysähdys. Laukat otettiin suoraan pohkeenväistöpätkästä, sitten kun tultiin uralle niin nousi laukka ja tehtiin pääty-ympyrä laukassa. En saanut Pumbaa rennoksi laukassa yhtään, ravissa se kyllä oli tosi rento ja hyvä. Pääsin kuitenkin nyt istumaan laukkaan hyvin, mikä on ollu aika vaikeaa ihan kaikilla hevosilla. Oon tosi tyytyväinen Pumbaan kuitenkin! ♥

Lauantaina siivottiin talli ja haettiin Dirka ja Freddy vähän matkan päästä takasin Lantelaan. Autettiin myös ponipäivässä, tai no mä hain hevosia sisälle ja fiilistelin kevättä niiden kaikkien kanssa (Pumba, Rumba, Kukka ja Gloria) kun ne oli tosi rauhallisia ja ää ei sitä voi selittää. Pumba vaan käveli ruoholla ja halus jo päästä syömään vihreetä... Vein samalla vettä hepoille. Sitten pääsin taluttamaan Aariaa maastolenksulle ja katoin kun lapset hoiti poneja. Ainiin ja harjasin Aarian ennen ratsastuksia, siitä lähti ihan sikapaljon karvaa!
Lopuks mentiin kattomaan kun ankat kylpi ihan innoissaan. Lehmätkin oli jopa kivempiä kuin hepat, kuulema :)

Myöhemmin meillä oli vielä katrillitreenit. Mentiin nyt kokonainen katrilli läpi monta kertaa, ehkä se jää joskus mieleen. Se on aika pitkä ja mä oon Pumban kanssa johdossa monessa kohtaa, niin että vähän jännittää... Mut kyllä se ihan hyvin tulee menemään, varsinkin kun me vielä harjotellaan enemmän.  

Aika kuvaton postaus taas, kamera jäi kotiin vahingossa ekä kännykälläkään tullut otettua kuin muutama kuva... No sentään ees muutama.

Aurinko paistaa ja fiilikset ♥


Suttukuva Pumbeliinista... Voi tätä kännykkälaatua :*
Kauan teijän ei muuten tartte näitä karseita kuvia kestää! Nimittäin mulle on nyt tilattu etukäteen synttärilahjaks Nikonin D3200, siihen kaks objektiivia ja kameralaukkua sekä semmonen adapteri millä saan suoraan siirrettyä kuvat vaikka kännykkään! Maailman paras lahja ♥ Meillähän on ollu Canon, tää meijän yhteinen järkkäri, ja Nikon ja Canon on aika erilaisia käyttää... Mut pääasia on, et sillä saa videoita kuvattua! Hurraa, täältä tullaan MyDayt ja muut videopostaukset ;) 

6 kommenttia:

  1. Meettekö nyt viikon loppuna lantelaan? Onko siellä valmennuksia yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä viikonloppuna ei mennä, eikä valmennuksiakaan ole kun vasta toukokuussa :)

      Poista
  2. Jos toukokuussa ois ne estekisat minkä korkeuden aattelit mennä?
    Onko Pumba sun mielestä helppo esteillä?
    :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosiaan vielä tiiä yhtään mikä korkeus olis sopiva tai mitä siellä ees on, jos Pumban kiima on ohi jo siihen mennessä niin 70cm olis varmaan sopiva, muuten ehkä 60... Mut en yhtään osaa sanoa. :)

      Öö no onhan se tosi helppo jos ei halua muuta kuin hypätä, jos sit tykkäis vähän hienosäätää vaikka pidentämällä askelta jonkun sarjan väliin tai vastaavasti lyhentämällä sen laukkaa, niin voi olla että pari kertaa täytyy mennä ennenku onnistuu hyvin. Pumba on kuitenki aika helppo hypätä, se hyppää lähes aina innolla (poikkeuksena kiima-aika) ja ei ota puomeja alas oikeastaan koskaan :)

      Poista
  3. Jos teidän ois pakko valita käyttekö Lantelassa vai siellä toisella tallilla kummassa kävisitte? (pakko sanoo toinen!!!) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tarkotatko Stall Cederblomia vai Caprillia? No, jokatapauksessa mä valitsisin ainakin Lantelan. Se on mulle ihan sikatärkeä paikka, oon oppinut siellä ratsastamaan sanan varsinaisessa merkityksessä, oon saanut sieltä ensimmäisen hevosystäväni ja se on mulle kuin toinen koti ♥ Mikään paikka ei kyllä mene Lantelan edelle!

      Poista