keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Piiitkä vaellus ja vauvakuvia


Heissan! Viime sunnuntai vierähtikin taas vaihteeksi Lantelassa, mentiin myöhään lauantai-iltana majoittautumaan leiritiloihin ja aamulla saatiin nukkua ihanasti pitkään, mäkin nukuin pidempään mitä yleensä viikonloppusin! Siinä yheksän maissa mentiin talliin, jossa olikin jo hepat tuotu meille (me laiskat) ja laiteltiin niitä valmiiksi. 

Vaelluksella pysähdyttiin kaksi kertaa, kummallakin syötiin jotain. Eka reitti oli tuttu ja turvallinen, perus ojan ylitys ja lammen kahlaus, mut sit kun jatkettiin matkaa metästysmajalta niin eessä olikin vaan pitkää soratietä. Olis se saattanu joitain masentaa, mut ei meitä, me vedettiin jokanen suora täysillä, voi vitsit ku oli ihanaa. Hevosetki nautti ku oli lämmin ja ne sai vaan laukata. Mentiin Pumban kans vikoina (paitsi jotkut pikkupätkät kun ajauduttiin toisiksvikoiks ja loppumatkan Kaapo oli vikana) ja se on kyllä paras paikka, täytyy sanoa. Sit siellä tokalla metästymajalla oltiin jonkun aikaa ja lähettiin samaa reittiä takasin, nyt ponit ja Vuokko oli jo aika väsyksissä niin ravailtiin vaan ja käveltiin pitkästi. Mutta aaah haluun uudestaan! On se pitkä vaellus jotenkin ihan eri kun joku 2h vaan hevosen selässä, niinkuin normisti päivävaelluksella oltais. Ja Pumba oli niin rauhallinen että, yleensä se vetää herneen nenään jos vähänkään pidättää (talvisin enimmäkseen kun maastoillaan niin harvoin), mut nyt ei ees tarttenu pidättää juuri yhtään.

ekalla taukopaikalla, puu oli vissiin hyvää

ja tokalla taukopaikalla, tällä kertaa sentään ylettyi jotenkin mustikanvarpuihin
Ainiin ja sit tallilla otin uuden kameran käteen ja kuvasin Kirkaa, ihme että kuvista tuli noinkin hyviä! Yleensä onnistuu vaan joku muutama, mut nyt en osannut ees valita karsittavia joten saatte kaikki. Mut eikö se ookkin ihan hyvä, että niitä löytyy joskus liikaakin kun on ollut nyt niin hiljaista kuvien osalta?


mun henkilökohtainen lemmparikuva ♥









XDD tälle nauroin varmaan kymmenen minuuttia, kattokaa nyt noita söpöjä! Kummankin jalat
on ihan samalla tavalla ja toi tarkennus (vaikka olikin vahingossa tarkentanut noin)
on jotenki hupaisa. XD


6 kommenttia:

  1. Voi eikä ihania kuvia ja ihana vauvvva!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon kaisuli ja se on aivan ihana kyllä ♥ :*

      Poista
  2. Ootteko menossa tänä viikonloppuna lantelaan

    VastaaPoista